OneWeb.al!

Business Website

100% Responsive

Shijo Lirinë!

Liri në ngjyra!

Liri në Strukturë!

Lehtësi në manaxhim!

Liri në Gjithçka!

Video Prezantime

Integrim YouTube/Vimeo!

Live Broadcasting!

Përfito më të mirën!

Plotësisht Responsive!

Në PC Desktop

Në Tablet

Në Smartphone

OneWeb - Thjeshtë, bukur dhe 100% responsive!

Funksionaliteti, bukuria dhe kosto efektive të mishëruara më së miri në produktet tona!

Pse të zgjidhni OneWeb?

100% Responsive

Ajo që konkurentët e konsiderojnë "ofertë", për OneWeb.al konsiderohet noramle në shërbimin e ofruar. Nuk konsiderohet më luks të kesh një faqe të përshtatshme për qeb browser-a të ndryshëm dhe në paisje me rezolucion të ndryshëm, kjo pasi mbi 70% e përdoruesve të internetit përdorin paisje mobile për navigim në internet.

Thjeshtësi

Thjeshtësi, për konceptin e OneWeb.al nuk nënkupton modesti dhe të mangët në funksionalitet. Ne programojmë duke aplikuar vrojtime dhe studime të sjelljes së përdoruesve, duke strukturuar përbajtjen e faqeve në një mënyrë të tillë që përdoruesi orintohet lehtësisht gjatë përdorimit të sistemit të ofruar.

Moderne & Unike

Ne modelojmë dhe krijojmë, nuk kopjojmë dhe as nuk riprodhojmë faqe të ndërtuara në të kaluarën. Ajo që iu ofrohet klientëve është një design unik dhe i papërsëritshëm dhe një faqe që plotëson të gjitha standartet për një strukturë moderne.

Style Switcher

Predefined Colors

Layout Style


Background Pattern