Na Kontaktoni

OneWeb është e gatshme 24orë në ditë në 7 ditë të javës, t'i përgjigjet çdo kërkese apo pyetje që keni në lidhje me produktet tona apo pyetje të tjera. Ju lutemi, përdorni të gjtha format e vëna në dispozicion të lidheni me stafin tonë. Faleminderit!

Kontakt Info

  • Adresa: Rr. "Ndoc Çoba", Nr. 1/1 Tiranë 1017
  • Tel: (+355) 692-064-518
  • Email: info@oneweb.al

 

Na kontakto për...

Faqe Interneti

Na kontaktoni për të na njoftuar nevojat tuaja.

Aplikacione Web-Based

Sisteme OpenSource apo të përshtatur për nevojat e biznesit tuaj.

SEO dhe e- Marketing

Nëse keni nevojë të përmirësoni prezencën tuaj mediale, OneWeb mund t'ju ndihmojë përmes paketave të përshtatshme sipas nevojave tuaja.

 

Ndrysho Stilin

Ngjyra të Paracaktuara

Stili i Paraqitjes


Ngjyra e Sfondit