OneWeb - Thjeshtë, bukur dhe 100% responsive!

Funksionaliteti, bukuria dhe kosto efektive të mishëruara më së miri në produktet tona!

Disa gjëra rreth OneWeb

Ne nuk kopjojmë, por përkushtohemi të krijojmë...

Origjinaliteti është një nga atributet kryesore që përpiqemi të kemi në fokus gjatë zhvillimit të projekteve tona.

Asgjë nuk është e përkryer, por ne përpiqemi ta arrijmë atë

Kërkesat e klientëve tanë janë qëllimet tona. Angazhohemi të realizojmë 100% të pritjeve të klientëve dhe madje të surprizojmë ata duke i tejkaluar pritjet e tyre.

Nëse kërkoni të pamundurën ta bëni të mundur, na kontakto!

Struktura që kemi na mundëson privilegjin e përballjes me sfida. Jemi gati t'ju tregojmë në realitet që e pamundura me OneWeb nuk është më e tillë.

Ekipi Ynë

Xheladin Palushi
Administrator

Eksperiencë në administrimit, marketingut në fushën e Web Design.

Luljeta Palushi
Manaxhere Projekti

Siguria e progresit të inisiativave të OneWeb mbështetet edhe në manaxhim cilësor të operacioneve në të gjitha projektet e marra përsipër.

Missing Name
Web Designer&Developer

Eksperiencë disa-vjeçare e ndërthurur me përgatitje të shkelqyer profesionale, për të krijuar një potencial unik në programim dhe zhvillim të sistemeve web-based.

Emri Yt
Pozicioni Yt

Nëse mendon që ke diçka për të ofruar në ekipin e OneWeb, na kontaktoni.

Klientët e Fundit

Ndrysho Stilin

Ngjyra të Paracaktuara

Stili i Paraqitjes


Ngjyra e Sfondit